Följ med på renoveringsresa hos ELEKTROFREDRIK AB

 

 

Vi har haft affären i 12 år, så det kanske är dags med nya frächa färger, sedan har vi tänkt att skap lite utrymme för annat också så vi har börjat som smått att måla, snickra, och kittat gamla fönster som vi skall dekorera med i affären. Vit varorna, små el, glödlampor, och elartiklar kommer att finnas kvar där aändras ingenting och blir precis som vanligt. Tänkte jag skulle nämna det om någon har funderingar.

 

På tal om smått! Lilla @jakobina skulle ju förstås harkla efter, och som ni vet så är hon tjurskallig så det räcker för oss alla. Idag kom hon med målarkäppen i högsta hugg och hade tagit på sig ett förkläde. Hon pladdrade på och sa.

         –  Nu vill ja mål, ja vill kömma bort från de där´a korkade politikerna som man hör i radion å tv:n. Dem ä int ruste ve na mycke klokskap´a. Den ene säg så å den andra säj två, å den tredje sitt å le när han hör hä gå åt h-vetet oppätt lannskape. Hä ä sä less-samt. Sä hä ä sänna…

Ja j  Säj hä bara en gång till. NU VILL JA MÅL, si du in´t att ja ha skaff´e mä målarpinn å vill hjälp till, ja ha snickra han själv, hon, eller hen eller va hä kalles nu för tin. Visst va ja dukt´e? Ja vill ju hjälp till, för de här ska också val min hörna.

 

          Nä..ä du! Inte alls sa jag.

          JOO..o..da..Hä ska het @jakobinas hörna.

          Men hallå…

          Jhå… EL Hasse, du å ja ska dela på utrymme. Å utanför ska hä va en skyllt bredave ELEKTROFREDRIK AB där hä ska stå sänna.

 

@jakobinas

Hörna

 

Välkommen in!

– Du det där får vi diskutera mera om i enrum svarade jag, men fick som inget svar endast

 ett muttrande

         Nu målllll ve sä vi få hä klart nån gång, ja vill börj på å träff folk´e å vis att hä val fint, å va ve ska ha inn´e i vår butik. Hä ska va presenta, lill loppis, å hä ska va en lugn å rofylld vrå å media….

Som ni förstår pladdrade hon på och jag fick tysta ned henne med det att nu var det bra. Resten får de som läser se, lyckades jag få fram mellan hennes meningar. Om de nu vill följa med på vår renoveringsresa förstås.

Annevi & @jakobina

 

   

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

  1. Annevi Linder och Emelinda Jakobina Jakobsdotter

    Svar till Kinna (2013-01-23 08:36)
    Önskade bara att vi hade haft kaffebröd, men som vanligt är det tomt om den varan.Och ett lycka till med @jakobina kan behövas, hon är verkligen en hopplös tant. Har försökt att tala allvar med henne, men det går som dåligt. Istället säger hon till mig.Har du inte hört det gamla ordspråket/”@jakobina få du in´t till å sitt, hä ä ba när hon själv vill”. Tack så jätte mycket för den fina kommentaren Kinna.

    Kramen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.