Hänna skumpa nä or..dentli..t.

Ja skull smyg mä iväg härom kväll´n å fara hem, ja ge vet när ja satt å titte på björnskrälle mella Sorsele å Slagnäs. Men ja si ju sä dålet sä ja hamne framför en storsten, sä ja tänkt.  Ja men ja kravle mä väl tyst över. Skull alldre ha gjort, sten börje röres Å NU SKUMPA NÄ ORDENTLIT!

Ge förstå etter att Inger tyckt ja skull få mä en bättre björnspanarmyss sä rite Anneve på direkt´n den kväll´´n, en  alldelses på tok för stor myss åt mä, å nu gå hä unna må ge tro. Ja torsch in´t titt etter, va hä ä ja ha hamne på, ja gett ju håll i mä…

Dä hä var´t int grant, bara för att ja skull titt på na små björna.

Skumpiga hälsninga från @jakobina

2 kommentarer

 1. Kinna

  Herregud Annevi, vilken bra fantasi du har! Är det inte dags för en bok, du behöv ju int lej nån illustratör 🙂

 2. Annevi Linder och Emelinda Jakobina Jakobsdotter

  Svar till Kinna (2013-05-25 23:05)
  Hej Kinna!
  Fantasi hä ha hon allt, å bok´a hä val väl när hon ha sydd mä en minner björnspanarmyssa, å sä säj hon att hon ha sä mycke anne å göra. Du förstå, hon höpp från de ene å de andra å ja försök å lär hon hä, att ta en sak i sänder men hä ä in´t na lätt prochekt hä heller.

  Kram´a från @jakobina å sogovärd´n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.