Tandläkar´n å ja!

Ja men… nu ha dem på VK bytt till WordPress, å en utt´a Anneves blogginlägg ve alla bilden ha försvunne. Där blann anne ”Rock out Wild” familjen mål´e plank´en på nybygge, ja ge vet ny scen som bygges opp i Sorsele, å Pelles Lena som mål´e sä vackert vindskiven, å Tomas från arbetsförmedlingen ve frun sin  å sä den dära innlandsreportern, ja unner om VK var´t sotis för att han hann före ve å göra repotage i tidning´a?   Sä är´e den dära vacker ängel´n ve dikt´n unner på först sida hennes. Hoppas den där´Robert Sundelin kunn fixa tillbak hä. Hä vo ju taskit om hä ha försvunne. Sä hä ä sänna…

På tal om WordPress! Ja va å i värdli press i går förmidda. Anneve va tvungen å fara te tannläkarn akut för amalgantanna hadd gått sunner å hon hadd fått en inflamation i mun, å ja ville ju som föle ve å håll hon i hanna. HÄ VART IN`T… kunn ja säg, ja vart å till å sitten unner börrmaskins elände, den där´a tannjäkeln som ja trodd va bara hennes VA Å MIN åtminstone ena halva.

 

Ge förstå! Tannläkar´n Peter skull bli tvungen å dra ut tanna, men först skull han getta dela han i två dela, å då upptäcktes hä att på den ena halva uta tanna stod hä @jakobinas, å på den andra halvan sto hä Anneves, å sä upptäcktes å att röttren va sne å vinn, å skull hä in´t gå då å få ut tannelände sä skull han ha vure tvungen å operer ä. Men ja kunn ju säg, ja bara STENVÄGRE! Ja satt där´a kontorsstol´n bredave och tänkt ALLDRI !!!!!! JA SÄTT MÄ IN`T FRIVILLIT INI EN TOCKEN DÄRA STOL VE ALL DE DÄRA INSTRUMENTA!
Men ja kännt mä in´t na snäll där ja satt ska ge vetta ,för Anneves halva uta tanna gick hyffsat bra å dra ut, men in´t min, han satt som, ja ja säg in´t orde ens. Tandläkarn bänt å bänt å dro å dro visserligen försiktit, men hä gick in´t , sä tillslut försto ju jag att ja va tvungen å släpp tag´e sä ja sätte mä bredave Anneve. Hä vart trångt ini tannläkarstol´n men tannelände släppt. Vicken press ja hamne i bara för att ja skull följ Anneve å håll hanna, nu fick hon ju håll hanna min.
Å nu si ja ju ut som en halv uppblåst ballong på kinn! VILL GE SI…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

En sak ja vill säg! Hä ä att, ha in´t hä vare för att tannläkar´n Peter va lugn, noggrann, försikti å väldit skickli utå sä, sä ha nå Anneve fått sitt där änn å spänn huvve å käken. Ja ha alldri satt mä ini stol´n om hä ha vure en besser visser.
Hörre du Peter om du läs det här´a, sä vill ja tack dä för att du ä en utomordentli bra tannläkar, å jäman om Landstingsråde Peter Olofsson spara in mer på tannvård´n sä in´t du kunn stann kvar hänna å hjälp oss folke för jämnan, då jämarn… Sä hä ä sänna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.