Lennart Holmlund (S) vill skynn sä å säj att..

jakobina och lennart klar 1

Åh var´th tvärenes fick du lufta ifrån Herr Holmlund, om ja få fråg. Du som knappt ha berört  sjukvård´n i dina VK – blogg´a, de här´a  två år´a som sjukvårdsindragnings protest´a ha pågått! Är hä val´e som häger?

Översättning:

Och vart fick du luften ifrån Herr Holmlund, om jag får fråga. Du som knappt har berört sjukvården i dina VK – bloggar de två åren som sjukvårdsindragnings protesterna har pågått. Är det valet som hägrar?

@jakobina

 

2 kommentarer

 1. Moffajinko

  go kväll! Betongsossa nere Umstan böre väl känn å tjalabränna kring tåa sina!! Dem måst väl försök å rädd se mytchje som hä gäll för å klara en mandatperiod dell, tro int att hä lyckes ändå!!
  Lev väl omapå fjälle!
  Moffajinko.

  • Annevi Linder och Emelinda Jakobina Jakobsdotter (inläggsförfattare)

   Nja ja vet inte det, men hä kömm till å bli spännande å si vilka ena som ta till flykt´n, åh vilka som få Svensk flagga att förändres. Inget ä sä likt varken de ena eller de andra. Is´n som bränn, nä..ä fy halen sä kallt åh få unner fotsulun´a. Vo ja dem sä skull ja ta på mä na flatvattuskona som ja ha stöppe nalta hö´e in i, åtminstone sä få dem lite utå värmen.
   Ha hä sä gött du me Moffajinko.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.