EFTERLYSER EN NY REGERING!

Halva Volvo och mer därtill flyttar till Göteborg. Daum läggs ned, folkminnesarkivet och det fortsatta arbetet skall göras från Uppsala. Brandkåren tvingas spara miljonbelopp och SOS Alarm vägrar ta emot akut samtal från brandkårer. Befolkningen är snabbare till en olycka än vad en ambulans är, åldringar och allmänheten får inte den vård de behöver i utsatta kommuner utan de måste backa, spara och ta fram sin överkapacitet för att överleva . Vräkningar av hyresgäster ökar,  och så vidare och så vidare, och så vidare, och så vidare, ÅÅÅÅÅÅÅÅH…. så vidare. Inte undra på att systembolagen har börjat köra ut beställd sprit till dörren. Vad har vi för REGERING egentligen?

Till syvene o sist är det faktiskt REGERINGEN MED FREDRIK REINFELDT I SPETSEN SOM HAR DET STÖRSTA ANSVARET ATT SE TILL ATT ALLA I SVERIGE SKALL KUNNA FÅ  DEN BÄSTA MÖJLIGA TRYGGHET SOM GÅR ATT FÅ. Ser faktiskt inget spår av det här uppe, det glömda och gömda folket finns inte i deras debatter, men de vackra naturtillgångarna som har växt upp tillsammans med oss  skall de utan pardon använda sig utav.

FÅR JAG BE ER I PROGRAMMET EFTERLYST, ATT EFTERLYSA DEN REGERING SOM HAR FÖRSVUNNIT IFRÅN SVENSKA MARKER. DEN REGERING SOM I ÄRLIGHETENS NAMN VILL OCH KAN VISA RÄTTVISA MOT FOLKET!

 

@annevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.