Peter Olofsson (S) var god och läs detta!

 

Idag dagens datum ringde en väninna till mig och var helt förtvivlad över hur ni inom landstinget inte ser den överbelastning som Folktand vården har här i Sorsele. Och jag kan själv hålla med i det hon säger.

Hon hade en tid i dag men fick ett svar att hennes tandläkare hade blivit ( som vi alla blir) sjuk, hon fick en ny tid och den skulle då vara i Januari månad cirka tre månaders väntetid . Nu som bloggare och människa undrar jag hur det verkligen är fatt med ER egentligen inom landstingets ramar, som inte heller verka se över de tunga arbetsbördorna som ligger på  folktandvårdens personal. Enligt mig själv och vad som har kommit till mina öron får de jobba för mycket och för slitsamt, de hinner inte och orkar inte med och blir sjuk istället. Du har alltså inte förstått vad det gäller sjukvården och dess personal, och du verkar inte heller förstå folktandvårdens personal, tar heller ingen hänsyn till vi som behöver få tänder lagad. 

Vi har bra och duktig  personal här i Sorsele och jag med flera i kommunen vill inte se att de överanstränger sin egen kapacitet för att kunna orka med patienter både här i Sorsele och i Malå.

Peter Olofsson var vänlig och ge mig en svarskommentar om detta. För folktandvården ligger väl även under ert ansvar.

 

Hälsningar Annevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.