Landstingsvalet! De vill ha kvar sin plats.

Svaret för mig i min tanke är följande.

 

I år är det Landstingsval och alla på toppen av det krackelerande berget vill vara kvar. I förmodan vill de klättra högre upp mot bättre höjder och löner, ställas främst mot bottenskiktets böner. Peter O,  Robert W,  Niklas S, och alla ni andra. Tänk er för! Att allt det ni gör mot andra faller tillbaka mot er själva en vacker dag, det kallas för karma. Det finnes inget hot i skriften jag skriver, enbart finnes det tårar som rinner på kinden. Jag är ledsen, förtvivlad, bedrövad för ert uppförande, för hur ni nu som då hanterar sjukvårdens grundstomme, den som nu chanserar. Tänk Peter O Landstingsråd med flera, ni hade all chans i världen att rätta till det som felats.

 

@annevi

2 kommentarer

 1. Maria

  Hej Annevi! Håller med dig fullständigt. Nu är det dags för nya förtroendevalda att komma med förändrade idåeer i kommun och landsting.

  • Annevi Linder och Emelinda Jakobina Jakobsdotter (inläggsförfattare)

   Hej Maria
   För mig är det nog beroende på vilka de är som vill ha plats i den stora fåtöljen. Det handlar inte om politisk atmosfär för mig, det handlar om personlighets karaktärer som ser med respekt på det mänskliga livet och värdet i det. En som jag tror skulle passa perfekt på landstingsstolen skulle vara för mig Professor Yngve Gustafsson, han både ser den stora och lilla människan och han kan nog allt hantera pengar. Det tror jag det! // Tack för kommentaren och kramen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.