Nicklas Sandström (Landstinget)

I din blogg skriver du som överskrift  (Alla jobb behövs i bygget av en bättre sjukvård), sedan uppradas det punkter som inte någon överhuvudtaget inom politiken har uppnått ännu.

Löften hit och dit, genomsyras av högfärdighet och vackra drömmar som skall förverkligas om ni får övertaget.  Enligt min åsikt så har också (M)  bidragit till landstingets dåliga budget, genom att frysa statliga pengar.

Det är skrämmande att politiken har gått så långt att människor som sitter så hårt med sina ideologier inom partierna inte kan jämka gå halva vägen var försöka jobba tillsammans hitta lösningar och helst då vad det gäller sjukvård där vi alla behöver vård någon gång här i livet. Är det något att bråka om? Livet är väl ändock prio 1 för oss alla.

Kan tänkas att allt det där du nu skriver i din blogg låter lovande, men för mig är det bara vackra ord att enbart läsa och beskåda. Det är ledsamt det här att känna tvetydigheten inom Landstingets högställda barometrar.

Jag kan minnas den julen när folk blev utförsäkrade, när familjer fick gå från hus och hem, när människor som var sjuka var tvungna att arbeta på grund av era  åsikter, fast de istället skulle ha behövt  HJÄLP från just sjukvården. Din överskrift kan jag som Svensk medborgare tolka hur jag vill och dina ord finnes ej heller på min röstsedel.

Förresten! Det borde ha stått som överskrift i stället (Alla politiska ideologier behövs i bygget av en bättre sjukvård) och inte (Alla jobb behövs i bygget av en bättre sjukvård)

Som jag skrev till Peter O så skriver jag också till dig

Ursäkta mig Nicklas men detta är mina åsikter

Hälsningar Annevi

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.