Politiker i Riksdagen!

Hjälps åt!

Det gjorde jag, mor och min syster när vi lade takplåt.

Systern min är väldigt duktig i att snickra, hon kom på ide`n vad det gällde att få plåten uppskickad.

lisa 1

Mor koka godaste kaffet i vår kaffepanna.

lisa 6

Jag stod på mark och kunde hjälpa syrran med att hantlanga.

lisa 3

lisa 4

Det gällde att inte vara bättre än den andra. Vi var ett enda lag där vi gjorde vårt bästa. Vi kunde samarbeta!

Det går framåt och i sakta mak, men nu står  vår lilla stuga snart under ett tryggt och tåligt tak som stöter bort regn snö och åska.

Tänk om ni också inom politiken skulle försöka att samarbeta.

För just nu! Inom den politiska andan, i den politiska ringen handlar det enbart om att sänka varandras kapaciteter och egenskaper.  Är det inte då bättre att respekten och ödmjukheten i tanken och handlingen får övertaget och med det får den Svenska flaggan  och fanan en mer skyddad, säker och tryggare plats att vaja under.

Förlåt mig  Stefan Löfven (s) Göran Hägglund (kd) Jimmy Åkesson (sd) Annie Lööf (c) Jan Björklund (fp) Gustav Fridolin (mp) och Stefan Löfven (s) och vänsterpartisten Jonas Sjöstedt.

Det handlar om bara en sak att någorlunda kunna samarbeta, att ha ett samspel och slänga bort egoismen och maktbegäret makabra handlingar. Se varandras egenskaper. Där var och en som bor och kommer hit har ett lika värde. Där var och en inom politiken har olika bra egenskaper som blandas till ett och som blir GRUNDEN TILL SAMSPEL I världsfärden här i Sverige.

Den blå gula Svenska flaggan vajar högt i vinden, och i gemenskapens tecken är det detta som vinner i längden, inte att ”sabba” för varandra.

 

 

 

 

@ annevi

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.