LANDSTINGETS ELIT SKÄRP ER!!!!!!!!!!!!!!

Min mamma brukade säga åt mig så här….. ibland är du en rebell, det fattas bara baskern, och jag kan säga jag tar på mig två baskrar nu.

HUR SKÖTER NI LANDSTINGET EGENTLIGEN FÖR ATT VÅRDEN HÄR  I INLANDET SKALL GÅ VIDARE TILL DET BÄTTRE?

JAG ställer frågan till PETER OLOFSSON  OCH NI ANDRA ELITER inom LANDSTINGETS VÄGGAR.

HÄR I STORUMAN SÅ TAR DET CA EN VECKA INNAN VI ÖVERHUVUDTAGET FÅR TALA MED EN LÄKARE PER TELEFON,
DET FINNS INGA TIDER FÖR ATT FÅ TRÄFFA EN LÄKARE PÅ ETT BRA TAG, VI  HÄR MÅSTE STÄLLA OSS I KÖ FÖR DET, OCH  DE PÅ MOTTAGNINGEN RINGER DÅ ISTÄLLET  ELLER SKICKAR EN KALLELSE NÄR DET BLIR AKTUELLT ENLIGT DEN JAG PRATADE MED PÅ STORUMANS SJUKSTUGA.

VAD I..?. HÅLLER NI ELITEN PÅ MED I LANDSTINGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DET ÄR VÄL INTE MENINGEN ATT SJUKSKÖTERSKOR SKALL GÅ MINA ÄRENDEN, JAG SKALL HA RÄTT OCH FORT FÅ HJÄLP NÄR JAG BEHÖVER DET!!!!!!!ÄVEN OM JAG INTE BEHÖVER TILLKALLA AMBULANS.

MEN !

JAG SÄGER BARA TILL PETER O MED ELIT (oberoende av de politiska ideologier det är ,för risken  finns att Moderaterna tyck ha varit och är bättre på alla sätt vad det gäller köerna inom vården ) ANSTÄLL FLER SKÖTERSKOR, LÄKARE  TILL AKUTEN PÅ STORUMANS SJUKSTUGA! FÖR FÅR INTE JAG OCH JAG KAN GÅ SJÄLV HJÄLP NÄR JAG BEHÖVER DETTA, DÅ LOVAR JAG ER ATT JAG KOMMER ATT STÅ BAKOM AKUTDÖRREN OCH BANKA.
VI HÄR UPPE SKALL HA VÄRDENS TÅLAMOD OCH BARA FÖLJA MED I ERA BESLUT. SKÄRP ER! NI HÅLLER NU PÅ ATT FÅ VÅRDEN ATT FÖRSVINNA HÄR I INLANDET!!!!!!!

TÄNK ÄNDÅ OM JAG HADE ER FRAMFÖR MIG! SKULLE VARA INTRESSANT ATT HÖRA VAD NI HAR ATT SÄGA. MEN DET BLIR VÄL SOM DEN GÅNGEN DU PETER OLOFSSON (OM DU NU ÄR KVAR INOM LANDSTINGETS VÄGGAR) SA PÅ FOLKETS HUS I SORSELE. NI SKULLE ÖPPNA UPP DÖRRAR SOM VAR BRA FÖR VÅRDEN. VART TOG DOM DÖRRARNA VÄGEN?????? DEN GÅNGEN VAR JAG EN AV DE SOM KÄMPADE I LAPPLANDSUPPRORET, SÅ JAG MINNS VAD NI LOVADE OCH SA.

TANDVÅRDEN ÄR LIKA DAN…… TVÅ TANDLÄKARE CA EN VECKA PER MÅNAD!!!!!!!!!

MED ICKE HÄLSNINGAR

ANNEVI LINDER

 

 

 

 

 

2 kommentarer

 1. Olle

  Du måste förstå att regionerna just nu är inne i ett fantastiskt spännande investeringsskede ,med uppbyggnad av ett nationellt flygbolag, som skall serva oss med snabba sjuktransporter då vi behöver vård i en annan del av Sverige. Flygtransporten från Umeå till Stockholm/Karolinska kan avverkas på ca. 1 Timme . Investeringskostnaderna är beräknade till ca. Ettusen miljoner kronor. Ett femtiotal piloter, flygttekniker och sjuksköterskor håller på att anställas. Landstingens budgetar kommer att anstränngas i framtiden för täckning av driftkostnaderna i flygbolaget. Vården i glesbygden kan drabbas av nedskärningar.

 2. Annevi Linder och Emelinda Jakobina Jakobsdotter (inläggsförfattare)

  Förstå och förstå!
  Jo nog har jag hört om investeringarna med dessa flygtransporter.
  Men först och främst så skulle jag vilja säga rent ut…
  Jag tycker att det är fegt att inte underteckna med sitt eget namn och efternamn det man har skrivit och tycker i kommentarerna här på vk.
  Om jag har en åsikt borde jag väl kunna stå för den också med mitt namn och efternamn. Du kan ifrågasätta lika mycket som jag har rätten till det varför gömma sig bakom en dataskärm.
  För att återgå till ämnet så tycker jag att det är bra att det blir en investering i dessa snabba flygtransporterna den kan och räddar säkert jätte många liv.
  Men i denna investering borde också ojämlikheterna jämnas ut. Det borde innefatta en helhetsbedömning över landet.
  Vårdcentralerna i kommunerna begränsas allt mer, och det handlar inte om att skylla på regeringen som sitter nu. Detta utanförskap har pågått i många många år bakåt i tiden, där andra politiska partier har haft huvudrollen. Vi här uppe får smulorna och vi skall nöja oss med det. Det är ett faktum.
  Vad beträffande eliterna som sitter på sina kontorsstolar och planerar inom landstingets väggar kan jag bara säga att ideologin kan vara ett, men ett men… Även om du har en viss ideologi så har du ändå en personlighet den kan aldrig suddas ut. Du har personliga alldagliga uppfattningar som vävs in i den politiska eran.
  Sådana gånger kan då jag undra om de överhuvudtaget förstår hur människor som har bekymmer av olika slag får kämpa hemma i veckor innan de får chansen att få tala med en läkare per telefon, eller träffa läkaren personligen.
  Förstod dom det så skulle det kämpa in i kaklet för att finna fler sköterskor och läkare till mottagningarna här uppe och lägga in det i investeringsbudgeten. Förstod dom det så skulle det finnas som tidigare direktkontakt och inte genom växeln i Umeå till mottagningarna, och så vidare. Men det kanske bara är här i Storuman det gäller… Kan tänkas jag gör mig osams med många, men detta är min åsikt och jag står för den.
  Jag kör förbi skylten där det står ”Storumans universitetssjukhus” ja nått i den stilen.
  Vad betyder den skylten, och om det är något som jag inte förstår så är det vad den skylten står för.
  Kan någon expert på detta område förklara… Har det att göra med den moderna teknikens framfart att göra? Eller har vi här fått mer och fler medicinskt personal som är specialister för olika krämpor, ja menar så de få läkare och sköterskor och personal som finns här slipper sjukskriva sig på grund av för hög belastning.
  Jag bara undrar.
  Med hälsningar Annevi Linder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.