Till Storumans kommun

Jag bor på Smedsvägen och mitt i detta bostadsområdet finns en stor gräs matta, där står en cementring ( förresten cementringen håller på att växa över av ogräs). På den plätten har det ryktas om att där har funnits en lekpark som ni tog bort en gång. Varför frågar jag mig? För här finns faktiskt barnfamiljer också både på Smedsvägen och snickarvägen, även så kommer det barnbarn till området och hälsar på sin mormor/morfar eller farmor/farfar. Det hade väl varit kul för barnen att då få gå till lekparken för en liten stund och träffa andra barn. Så en önskan är att ni även prioriterar detta område till barnfamiljer likväl som ni prioriterar andra områden med lekparker.

 

 

 

Tänkte också fortsätta att gnälla på Er, när jag ”liks” är i farten. Har irriterat mig på dessa gråa plankor som är snickrat runt björkarna nedanför sjukstugan, intill vägen. Det kostar väl inte så mycket att använda någon  skvätt måla som har blivit över för att måla dessa i härliga glada färger istället för att de är grå grå…..grå…grååååååå.så även de bänkarna ni har ställt ut efter denna väg skriften på de bänkarna syns inte heller när man kör förbi.

Så….. 

En lekpark med gungor, rutchkana, sandlåda, med mera på smedsvägen/snickarvägen, och gladare färger på plankorna och bänkarna efter den stora vägen. Lägg det på bordet nästa kommun möte ni har. Tack på förhand.

Med varma hälsningar 

@Annevi

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.