Mors dag och vackra teckningar

Imorgon är det Mors Dag! Inför Mors Dag brukar det produceras en mängd fina och härliga teckningar! Ett tips är att låta barnen rita en teckning som man sedan ramar in och ger till mamma. Köp en passepartout och en snygg ram. En passepartout är en utskuren kartong som skyddar och förhöjer motivet som man ramar in. Den bör vara syrafri, så att den inte gulnar med tiden. Det finns färdiga passepartouter på ex. Gallerix och Åhléns. Där finns även ramar i olika färger och storlekar. Det är både lätt och roligt att rama in själv!

Nu finns det nästan oändliga möjligheter att dekorera våra väggar! Man kan lämna in ett foto och få det upptryckt på canvas eller tyg. Tygtavlor är populärt att göra själv. Man köper ett vackert tyg och spänner upp det på kilramar eller frigolit. På det sättet kan man få en stor tavla för en billig penning! På senare tid har det kommit en mängd olika väggstickers att välja bland. De sätter man upp på en slät vägg och tar ner när man tröttnar på dem, utan att väggen skadas. Jag kommer att återkomma till det senare. Mina favoriter är inramade foton på familjemedlemmar! Man kan exempelvis göra en tavelvägg med svartvita foton i likadana ramar. Det blir både vackert och effektfullt! Dessutom får man titta på dem som betyder mest av allt! Det höjer ju vilket inredning som helst ett snäpp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.