Härliga illustrationer

Bild från Isa form.

Idag visar jag en härlig illustration från Isa form. Jag tycker att den passar bra så här på Mors Dag! Så här såg det ut i vår säng i natt – mycket trångt och mysigt, kan jag lova. Hos oss ligger det dessutom en liten hund i sängen! Jag vet, hundar ska inte sova i sängen, men försök berätta det för vår Ville! Han håller inte med!

Isa form ägs av begåvade Isabelle Norman Sällström. Det finns nog inte en inredningsbloggare som inte känner till henne! Hon bor i Piteå och har en egen nätbutik, där man kan beställa härliga, humoristiska och vackra illustrationer! I mitt hem hänger två stycken och fler lär det bli! Ta en titt på hennes hemsida; www.isa.nu/shop och njut av alla härliga illustrationer!

Jag önskar alla mammor en riktigt fin och mysig Mors Dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.