Vackra växter

Blomsterfrämjandet

Det är få inredningar som känns kompletta utan gröna växter! Växter och blommor gör så mycket för att rummet ska kännas trivsamt! Bara den vackra gröna färgen tillför en hel del. Dessutom kan växten både rena och fukta inomhusluften. Vissa mer än andra, som ex ormbunke och gerbera. Fråga i din blomsterbutik om du är intresserad. Att byta krukor och växter i ett rum kan verkligen ge en stor förändring! Här kan man mixa med färger och former! Det finns gott om vackra krukor att välja bland och man kan hitta dem i många olika butiker. I vårt kök står två grå krukor, som många tycker är fina och frågar var vi har köpt dem. Svaret är Ica Maxi. Håll ögonen öppna så kan du handla fina krukor till lågt pris! Det behöver inte vara dyrt för att vara fint! Även om det såklart finns många sådana krukor också!

Pelargonen är en mycket omtyckt växt. Den passar både ute och inne och det finns flera sorter. Färgen på blommorna finns i olika nyanser av rött, rosa, violett och vitt. Årets pelargon är tulpanpelargonen. Den utsågs på Nordiska trädgårdsmässan i Älvsjö i april. Fyll en stor kruka med pelargoner och ställ på uteplatsen eller vid entrén. Eller fyll ditt köksfönster med pelargoner i enkla vita krukor. Snyggt och klassiskt är det att ha flera pelargoner i fönstret i en inglasad veranda. Pelargoner är vackra och lättskötta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.