Designtorget öppnar webshop

Designtorget

Nu har Designtorget äntligen öppnat sin webshop! Designtorget har funnits i 15 år och är en marknadsplats för kända och okända designers och deras produkter. Designtorgets nordligaste butik finns i Sundsvall. I deras webshop finns just nu ca 150 utvalda produkter, men sortimentet kommer att växa och bytas ut kontinuerligt, precis som i Designtorgets butiker. Så här beskriver de sina produkter; ’ Här hittar du allt från designade inredningssaker till skojiga småsaker, från nya unika saker du aldrig sett förut till presenter som du inte visste att någon behövde.’ Det är en bra beskrivning, tycker jag.

De har även en tjänst som de kallar presentogram. Man köper en present på webshopen, väljer presentpapper, snören, kort och lämnar en text. Sedan skickas presenten till den adress man valt. Toppen för oss som har många vänner på annan ort!

Bilden visar den fina barnfilten Friendly Monsters. Filten är gjord av 100 % mjuk bomullschenille och passar bra i ex barnvagnen eller sängen. Den är 70×90 cm och kostar 325 kr. Finns att beställa i webshopen.

www.designtorget.se

2 kommentarer

  1. Elin

    Vilka fina barnfiltar!
    Vad kul att Designtorget har öppnat en webshop.
    Inte fel för oss som bor här i Norr.

    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.