Ad.junior

Alcro

Alcro har under flera år tagit fram olika kulörkollektioner under namnet ad, som står för Alcro designers. Färgerna är framtagna av olika inredare och formgivare. Den åttonde kollektionen, som har fått namnet ad.junior, är formgiven av barn till de designers som tidigare deltagit i projektet.

Barnen fick skicka in förslag på olika färger som de ville se i sina hem. Sedan valde de gemensamt ut 15 kulörer som de tyckte passade bäst till rum för olika aktiviteter. De valde jordnära färger till rum för avkoppling, mörka färger i sovrum, blått där de äter och gult där de leker. Färgerna har fått fantasifulla och härliga namn som; Tigergrön, Blick, Hårdrock och Strutt! Kollektionen finns i butik från 1 september.

www.alcro.se

2 kommentarer

  1. Jenny L.

    Nu blir jag sugen att måla om barnens rum = ) Ska definitivt kolla in de nya färgerna live när de kommer till butik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.