Inredning på nätet, del 1

Herstal

Till min kära makes stora förtret, så har jag länge varit (och är fortfarande) storkonsumet av inredningstidningar! 🙂 Nu för tiden skyller jag inköpen på att jag arbetar som inredare – jag måste ju hålla mig uppdaterad! 😉 För er som inte redan har alla tidningarna hemma, så kommer här ett tips; flera av inredningstidningarna, för det finns en mängd inredningstidningar att välja på i butiken, har fina hemsidor med en massa intressant att läsa om när det gäller inredning och design. Vackra och inspirerande bilder finns det förstås också! Min absoluta favorit är Sköna Hems hemsida. Den är riktigt bra! Hus och hem håller på och jobbar för fullt för att förbättra sin hemsida. Den kommer säkert att bli toppen! Ta en titt på hemsidorna, njut av bilderna och förkovra er i design- och inredningsvärlden! Alldeles gratis! 🙂

Sköna Hem – www.skonahem.com
Hus och hem – www.husohem.se
Allt i hemmet – www.alltihemmet.se
Elle interiör – www.elleinterior.se
Family Living – www.familyliving.se

Bilden visar tidsskriftshållaren My frame från Herstal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.