Sommar med Ernst

TV4

Ernst Kirchstieger kommer äntligen med sitt nya program ’Sommar med Ernst’. I sex avsnitt kommer vi att få se när han reser till olika platser i Sverige och hjälper familjer med deras sommarprojekt. Det enkla och det naturnära dominerar som vanligt Ernst inredning. Han kommer dessutom att laga mat.

– Tittarna kan förvänta sig olika renoveringsprojekt såväl utomhus som inomhus, skön och lättlagad sommarmat och inspirerande trädgårdsprojekt – men framför allt möten med härliga människor från hela landet, säger Ernst Kirchstieger.

I första programmet åker Ernst till Österlen i Skåne. Han hjälper en familj som har ett gammalt och slitet sommarhus precis vid havet. Här skapar han sällskapsytor både ute och inne. Han tillagar även middag och ordnar en fest tillsammans med familjen, deras vänner och vänner som han själv har bjudit in.

Efter besvikelsen med årets Sommartorp, som inte alls har levt upp till den kvalitet som programmet hade när Ernst inredde, så har jag höga förväntningar på hans nya program! Hoppas nu bara att det blir mycket inredning och lite matlagning! 🙂 Ska ni titta? Gör det! Underhållande lär det bli och kanske Ernst myntar några nya uttryck. Ni känner väl igen; ’Färgen får det att brumma som en liten humla i mitt bröst’? Eller min favorit (som det ligger mycket i); När en katt ligger och sover i ett rum finns det inte mycket mer för en inredare att göra där’! Love it!

Programmet sänds måndagar kl. 20.00 på TV4.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.