String Plex

Petra Svensson

Jag fortsätter med mitt Stringtema. Visste ni att det finns en Stringhylla med gavlar av plexiglas? Hyllan heter String Plex. En riktig snygging! Den känns så modern att man inte kan tro att den formgavs redan 1953. Formgivare är, även här, paret Strinning. ’String Plex är så enkel och avskalad att den skapar en illusion av fritt svävande hyllplan’ – fin beskrivning från hemsidan.

www.string.se

4 kommentarer

  1. Bodil

    Vilken ruskigt snygg hylla! Blev grymt inspirerad, tror jag ska ge mig på att bygga något liknande.
    Tack för tipset! =)

  2. Annika

    Jag vet inte säkert, men gissar att det har med makarna Strinnings efternamn att göra! Kanske galvarnas utseende inspirerade till namnet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.