Trendhallen Stora Nolia

Sandbergs Tyg & Tapet

Imorgon går startskottet för årets Stora Noliamässa. I år är det Piteå som är värd (vartannat år är det Umeå). Noliamässan pågår 2-10 augusti. Förutom en mängd olika utställare återfinns Trendhallen även i år. Trendhallen visar det senaste inom inredning, färg och form. Trendhallen kompletterar den växande utställardelen Bygg & Bo, som får två hallar. Bygg & Bo har växt varje år och det finns inget som tyder på att vårt intresse för hem och inredning ska minska. Jag skulle gärna vara med och sätta upp Trendhallen nästa år! Ren och skär inrednings- och designglädje! 😉

Har ni vägarna förbi Piteå, så missa inte Noliamässan och Trendhallen!

www.nolia.se/stora

2 kommentarer

  1. Sandra

    Synd att jag far hem till Umeå imorgon annars hade jag svängt förbi och bosatt mig i trendhallen. Kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.