IKEA katalogen 2009

IKEA

Nu kan man bläddra i nya IKEA katalogen på IKEA´s hemsida. Det är alltid kul att titta på nyheterna och se hur de har stylat och lagt upp katalogen. I år är den mycket finare än i fjol, tycker jag. Förra året var det mycket 80-tal över katalogen. I år känns den fräschare. Vissa sidor är typiskt IKEA, med mycket mönster och färger – andra sidor har en lugnare inredning med en mer åthållen färgskala.

Man får ha i åtanke när man tittar på bilderna att produkterna kan se lite annorlunda ut när man ser de IRL, men ofta stämmer bilderna bra med verkligheten. Man bör mäta noga om man beställer över nätet eller telefon. Det är lätt att man får en felaktig uppfattning om storleken på produkten när man bara tittar på en bild. Så mät noga, så slipper ni bli besvikna.

Det är förstås inte samma sak att titta i katalogen på nätet, men i väntan på att den riktiga katalogen dimper ner i brevlådan, så duger det gott!

www.ikea.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.