Fem myror

Mairo

Vi som växte upp på 70-talet minns förstås TV-serien Fem myror är fler än fyra elefanter med Magnus, Brasse och Eva. Den populära serien finns på DVD och den gick ganska nyligen på TV igen. Första gången såg jag Fem myror tillsammans med mina systrar. Den här gången såg jag serien tillsammans med min son. Mysigt!

I våras släppte Lindex en uppskattad kollektion med Fem myror-mönster. Och nya mönster har kommit nu i höst. Textilföretaget Mairo har nyligen släppt sin Fem myror-kollektion. Den består av textilier med två olika mönster, kuddar, en filt, necessär, haklapp och förkläde. Jättefina produkter! Nu väntar vi bara på den första Fem myror-tapeten! 😉

www.mairo.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.