Ljus i mörkret

Elkedjan

Helt plötsligt blir det mörkt tidigt på kvällen! Alldeles för tidigt, om ni frågar mig! Jag gillar hösten, men inte mörkret. Visst är det mysigt att tända levande ljus och sitta inne och umgås i höstmörkret, men man blir så mycket piggare när det är ljust ute.

När jag är ute och promenerar på kvällen, så är det tydligt hur mörkt många har på sina gårdar. Ur energisynpunkt är det förstås bra, men det är både mysigt och trevligt med lite ljus på tomten. Jag ska skriva mer om utebelysning vid ett senare tillfälle. Det finns en mängd olika armaturer för utomhusbruk att välja bland. Att belysa marken eller en buske ger en fin effekt. Pastill på bilden är en lite annorlunda armatur. Den blir som en liten skulptur i trädgården. Jättefint!

www.elkedjan.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.