September

Village

Village (Serholt) har en hel del fina nyheter i sitt sortiment. På bilden ser ni September, ett mönster som är formgivet av Nancy Bladfält. Nancy Bladfält är utbildad industridesigner vid Designhögskolan i Umeå. Sedan 2003 har hon ett eget företag där hon former mönster och produkter. Inte nog med det; hon skriver om TV och film för VK!

Nancy har skapat mönster för bl a Åhléns, Hemtex, ECO tapeter, Sagaform och MattTema. Hon har även arbetat som designer på Lego i Danmark. Där utvecklade hon leksaker för barn upp till 2 år. Hennes design är enkel, snygg och lekfull. Hon inspireras av naturen och 50-talets formspråk. Jag har tittat på flera av hennes mönster och de är verkligen underbara! Helt i min smak!

www.village.se

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.