Rosa bandet från Alcro

Alcro

Under oktober pågår Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Kampanjen går ut på att öka kunskapen om bröstcancer och samla in pengar till fortsatt forskning. Alcro stödjer kampanjen genom att ta fram en helt ny rosa kulör som säljs i Coloramas butiker under kampanjperioden. För varje burk ’Rosa bandet’ går 40 kronor till arbetet att bekämpa cancer.

Kulören ’Rosa bandet’ är en rosa metallskimrande färg som är vattenburen. Den passar bra till målning av ex möbler, prydnadssaker och väggar. Några schablonmönster i skimrande rosa blir fint på en vit eller grå vägg. Tänk rosa och stöd Cancerfonden med ett bidrag!

www.alcro.se

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.