En liten presentation

Isa form (www.isa.nu)

Först vill jag hälsa välkommen till er läsare som hittat hit via VK´s Hus & hem-bilaga. I Hus & hem-bilagan finns mina 5 tips för ett mysigare hem i vinter. Vem är jag då? Här kommer en kort presentation av mig;

Jag är certifierad inredare och har mitt eget företag Flex inredning. Jag arbetar som inredare och frilansskribent – skriver om inredning och design. Jag brinner för inredning – färg och form – och har ständigt en massa ideér som snurrar runt i huvudet. 🙂 Jag tycker att det är härligt att kunna hjälpa till att skapa ett trivsamt hem eller arbetsplats. Det är viktigt att det både är vackert och funktionellt! Och att man trivs!

Jag är född i Umeå och älskar min stad. Jag har bott här i stort sett hela mitt liv – bodde i Sundsvall i 6 år, där jag gick på Sundsvalls konstskola och arbetade som dekoratör på Duka. Jag bor med min man, vår son och hunden Ville i ett gammalt hus från 1923. Huset är charmigt med snickarglädje och högt i tak och har varit i behov att stor omsorg. Vi renoverar och sätter vår prägel på huset.

Att blogga på VK om inredning och design ger mig möjlighet att ge er inredningstips, skriva om designnyheter och visa vackra och inspirerande bilder. Har ni några funderingar eller vill att jag ska skriva om något speciellt? Kanske vill ni ha inredningshjälp till ert hem? Hör gärna av er – min mejladress är; [email protected]

Roligt att ni hittade hit!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.