Nolia Weekend

Nolia Weekend

Missa inte Nolia Weekend-mässan i helgen! Idag var mässans första dag och den har öppet lördag och söndag 10-17. Mässan bjuder på en härlig blandning av utställare. Det största produktområdet är Allt för hemmet. Andra områden är Kropp & Själ, Mode & Skönhet, Resor & Äventyr och Mat & Dryck.

Man kan även gå och lyssna på flera olika föreläsningar. Exempelvis så pratar Isabelle Halling om inredning och Britt-Marie Wennebro föreläser om Mindfulness. Titta på hemsidan för fullständigt program. Föreläsningarna är gratis, men antalet platser är begränsade, så kom i tid och ta biljett. Ett litet tips; det finns bjudgodis i många montrar! Det är ju lördag imorgon! 🙂

www.nolia.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.