Min monter på Nolia Weekend

Elin Hedström, Elinphoto

Helgens Nolia Weekend var en trevlig mässa. Mitt företag Flex inredning hade en monter på mässan. Det var roligt att få träffa så många trevliga människor. Vi hade en tävling i montern, där vinsten var en inredningskonsultation. Jag kommer hem till vinnaren och ger tips. Kanske behöver man hjälp med belysning, färgsättning eller möblering? Det är så lätt att man blir ’hemmablind’ och då kan man behöva lite hjälp utifrån.

Jag älskar mitt jobb och tycker att det är så roligt att kunna hjälpa med att skapa ett funktionellt och trivsamt hem. Ja, det får ju gärna vara vackert också! 😉 ’Mitt hem är min borg’ heter det ju och det stämmer på sätt och vis. Det är där vi bara kan vara och ta igen oss. Där vi njuter, myser och ska trivas allra bäst. Där vi bjuder hem vänner och har trevligt. Ett hem ska vara en oas, där man mår bra och trivs. Så är det bara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.