Julblommor

Sköna Hem

Snart är det första advent och äntligen är det dags att börja julpynta lite grann! Till första advent brukar jag ta fram ljusstakar och stjärnor, men tomtarna får vänta lite till. Amaryllis och hyacinter måste jag ha. Gärna flera stycken i fina krukor – inte överdekorerade, men någon dekoration kan vara fint. Mossa t ex. Blommorna är ju så fina i sig själva. Till advent blir det inte mycket rött hos oss. Närmare jul, ja tack! Men den här julen kan få vara lite sparmakad och elegant, känner jag. Mysigt blir det med textilier, växter och massor av tända ljus.

Hur dekorerar ni? Det går jättebra att kommentera i fältet här nedanför.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.