Button Spare Part Edition

Mitab

Fina Button kommer nu i en ännu mer miljövänlig version, Button Spare Part Edition. Designföretaget Form us with love kom på idén att använda de spillbitar som blir över vid tillskärning och klädsel av en möbel. Så tillkom originalet Button. Nytt nu är att varje ’pall’ kommer att finnas i ett exemplar, med sin unika klädsel. Mitab, som producerar Button, är ett svenskt familjeföretag som satsar på samarbeten med unga, svenska formgivare. Företaget inriktar sig främst på möbler för offentlig miljö. All tillverkning sker lokalt i Småland.

Jag gillar den här idén jättemycket! Miljövänligt och unikt är en bra kombination. Tillsammans med en snygg och genomtänkt form blir det förstås ännu bättre.

www.mitab.se
www.formuswithlove.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.