Trevlig helg!

Sköna Hem

Sista helgen innan jul! En stressig helg för många. En mysig helg för andra. Eller kanske lite både och? Vi har lite kvar att ordna innan julfriden kan infinna sig på riktigt. Men jag tänker inte stressa! Tanken är god, men vi får väl se hur det går med det… 🙂

Igår fixade jag och sonen ihop ett pepparkakshus. Förra året gick det smidigt, men i år var det lite struligt. Smält socker överallt och knäckta pepparkaksdelar… Tålamod! Och jag skyller inte på min son – nej, det var nog mamman som strulade mest. 🙂 Men att dekorera med kristyr och Nonstop är kul! (Bilden visar inte vårt pepparkakshus, tyvärr). Vad har hänt mer i veckan? Jo, jag har gått från mörkblond till rödhårig! Känner mig riktigt julig! 😉 Hoppas att ni får en mysig helg!

www.skonahem.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.