Jul med Ernst

TV 4

Såg ni Jul med Ernst igår kväll? Den här gången är Ernst på besök hos en familj i Härjedalen. Han inreder, förstås, och hjälper familjen att julpynta huset. Dessutom gör han saffranspannkaka, julgodis och kransar och mycket mer. Som alltid, så är det en lugn och skön stämning. Hela familjen satt och såg tillsammans. Det är mysigt när programmen passar alla. Och inspirerad – det blir man!

Jag fick lust att ta fram stora burken med vitfärg, men nu var det ingen renovering som skulle göras. Och alla vill faktiskt inte ha vita paneler och tak! 🙂 Ernst gör ingen besviken – det blev jättefint, mysigt och juligt. Inget ont om Norrgavel – deras möbler är underbara – men Ernst använder sig lite väl ofta av dem. Det känns lite som ett säkert kort vid det här laget. Den härliga familjen var ett bra val av TV 4. Det är inte alla som kan vara så pass naturliga inför kameran när man inte är van. Jag kommer helt klart att se nästa avsnitt, som också är det sista. Det sänds på måndag kl. 20.00. Missa inte!

www.tv4.se

2 kommentarer

 1. Sara

  Hej Annika,
  jag håller faktiskt med dig! Brukar inte alltid gilla Ernst, men det här programmet var riktigt trevlig. Saffarnspannkakan lät ju hur god som helst! =)

  Jag läser ofta din blogg. =)
  God jul!

 2. Annika

  Ja, visst var det ett trevligt program! Jag håller med dig om saffranspannkakan! 🙂 Så roligt att du läser min blogg – och att du kommenterade! Det är så roligt att få lite feedback på det jag skriver! Det uppskattas mycket! Ha en fortsatt fin jul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.