Tapeter

Hus & Hem

Idag har vi varit och tittat på tapeter till vårat hemmakontor. Jag tycker verkligen om att titta på tapeter! En bra egenskap när man är inredare. 🙂 Det är en sak att se dem på webben, en helt annan att titta – och känna – på dem IRL. Att känna på tapeterna är viktigt för mig. Kvaliteten, strukturen, tjockleken… Sedan blir ju färgåtergivningen inte helt perfekt på en dataskärm. Och inte i en tidning heller, för den delen.

Bilden ovan valde jag för den fina tapeten och den harmoniska färgsättningen. Ett vackert och mysigt sovrum. Det är lite ovanligt att de har satt fondtapeten på sidan av sängen. De allra flesta väljer tapeten på sängens huvudsida. Det skapar en balans i rummet, men här blev det lyckat ändå, tycker jag. Sedan får man gärna ha samma tapet i hela rummet. Det ger en mysig känsla. Det saknas något? Inte ett måste, men är bra att ha i ett sovrum. Riktbara läslampor.

www.husohem.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.