Nyårsdukning

Elle interior

En nyårsdukning får gärna vara krispigt vit, tycker jag. Med olika nyanser och material så kan det bli sagolikt vackert med vitt. Vi skulle egentligen vara hemma hos oss på Nyårsafton, men eftersom vännerna har en krasslig liten raring, så ska vi vara hemma hos dem istället. Så någon dukning behöver jag inte fundera på i år.

Ett tips till er som inte redan har funderat på dukningen ännu; Det ärvda eller fyndade lakanet (gärna linne) blir en jättefin duk. Duka med vita tallrikar och vackraste glasen. Glasen behöver inte vara från samma serie. Finaste besticken. En mängd ljusstakar och ljuslyktor i vitt och/eller ofärgat glas. Köp stora vita servetter – det finns pappersservetter av fin kvalitet på de större livsmedelsbutikerna.

Köp även en bukett med vita rosor eller tulpaner. Då får man in lite grönt också. Det blir vackert! Rosorna eller tulpanerna kan man korta ner och sätta i små glas, som dekoration. Eller så har man en stor bukett. Tänk på att den inte bör vara så hög – gästerna ska kunna se varandra. Svårare behöver man inte göra det. Kom ihåg; enkelt är vackert. Ofta vackrast! ♥

www.elleinterior.no

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.