IKEA PS 2009

IKEA

I tisdags var det premiär för den nya IKEA PS kollektionen. Jag försökte skriva om den då, men tekniken strulade här. Det är tre år sedan den senaste kollektionen och det är den sjätte kollektionen sedan starten 1995. Grunden för den nya kollektionen är anknytningen till våra svenska rötter, kärleken till trä och vårt ansvar för människor och miljö. Med PS-kollektionen satsar IKEA på superaktuell design till priser som många har råd med.

En av mina favoriter från den nya kollektionen är sängen Veranda. Varför sängen har fått det namnet är inte svårt att förstå. Jag gillar de tre svarvade pinnarna som sticker ut från mängden. Läckert! Den här sängen kommer vi att få se i inredningstidningarna framöver. ♥

www.ikea.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.