Vitt och brunt

Vitt och brunt är en lite underskattad kombination, tycker jag. Man får den fina kontrasten mellan mörkt och ljust, men den blir lite mjukare än vid vitt och svart. Passar fint i en lite romantisk miljö, som den på bilden, men lika gärna i en mer modern miljö. Det ursnygga golvet tillsammans med en klassisk enkel vit säng blir jättefint. Jag gillar kontrasten mellan det ’tunga’ golvet och de lätta möblerna.

Fräck blandning av armaturer; en söt liten kristallkrona och en sänglampa i Factory Vintage stil. Lampan med brun fot har en för liten lampskärm, enligt mig. En större skärm ger bättre proportioner. Sedan skulle jag byta ut pläden. Jag växte upp i ett senapsfärgat rum. Say no more… 🙂 Det finns en mängd olika plädar som skulle passa perfekt i det här rummet. Fina komplementfärger är ex blågrått, som i pläden. Eller rött – se hur bokens färg kickar till det hela. ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.