Sköna sängar och Leos lekland

Mille Notti

En fin inspirationsbild från Mille Notti. Den där sängen ser inbjudande ut. Jag har precis tillbringat ett par timmar på Leos lekland och skulle mer än gärna krypa ner där. Min man nöjer sig med vår säng och ligger redan och snusar. 🙂

Leos lekland är annars ett trevligt ställe. Fullt av glada barn med spring i benen. Det finns ett trevligt fik och tidningar att låna. Jag sjönk ner i en skön fåtölj med Damernas och Lantliv medan maken jagade barn. Där satt jag och hade det bra. 🙂 Vann över systersonen i airhockey gjorde jag dessutom. Han brukar vinna. Men det var tight. 🙂 Nu lasagne och melodifestival. ♥

www.mille-notti.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.