En rosa vår?

Living Etc

Visst kan det vara befriande att titta på en sådan här lite rörig inspirationsbild? Man känner sig liksom mer igen sig från sitt eget hem. Det är ju sällan så där tillrättalagt som på bilderna. Den här bilden är med all säkerhet stylad, men ni förstår säkert vad jag menar.En tapet- eller tygklädd skiva är lätt att byta ut när man tröttnar. Billigt och bra. Borde användas oftare, egentligen.

Rosa är en ’stor’ färg i vår. Välj den nyans du gillar. Jag känner för att smyga in lite rosa här hemma. Vi får väl se. Jag fastnar ofta för den här typen av byråar. Den mjuka formen tilltalar mig. Ger vilken inredning som helst en liten touch av romantik. Gungstolen i bakgrunden är underbara Mademoiselle, formgiven av Ilmari Tapiovaara 1958. ♥

www.livingetc.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.