Ny klädsel

Sanderson

Det sveper en återvinningsvind över inredningsbranschen. Vi har börjat att på allvar tänka på miljön. Det medför i sin tur inredningar med mer personlighet. Istället för att slänga en gammal fåtölj, så kan man sälja den på Blocket. Någon gör ett fynd och kan lägga pengar på att klä om den. Vips, så har man en fåtölj i sin egen stil. Som ingen annan har.

Man kan klä om själv, men då bör man välja enklare projekt, som ex stolsdynor. Man kan lämna in sin möbel till en tapetserare. Det kostar en slant, förstås, men då blir det välgjort. Det finns kurser, kvälls- och helgkurser, där man får ta med sig en möbel som man klär om under översikt av en lärare. Ett trevligt sätt; man umgås, får kunskap och en ny möbel på köpet. Fåtöljen på bilden är klädd i ett vackert tyg från Sandersons nya kollektion Tamara.

www.sanderson-uk.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.