Sveriges härligaste inredningsblogg?

Annika Persson, Flex Inredning

Ska jag berätta en hemlis? Ja, egentligen är det väl ingen hemlis längre, men så länge jag inte skriver något här, så känns det så. 🙂 Anledningen till att det har varit lite tyst här på sistone är att min andra blogg, Flex Inredning, har blivit utvald att vara med och tävla om att bli kanal5.se inredningsblogg! Av alla fina inredningsbloggar som finns i Sverige, så har det valt min blogg som en av fem. Och jag som bara har bloggat i drygt ett år. Det känns jätteroligt!

Tävlingen går under namnet; ’Jakten på Sveriges härligaste inredningsblogg’. Vi fem utvalda inredningsbloggare inreder och stylar efter fem olika teman under fem veckor. Varje vecka publiceras våra bidrag på kanal5.se och då kan man rösta på det bidrag som man gillar bäst. Tävlingen är ett samarbete med Indiska. Vi har fått ett presentkort på 5 000 kr var från Indiska. Varje vecka måste vi inreda med minst två produkter från Indiska. Och det är inte svårt, kan jag säga.

Vill ni läsa mer så gå in på kanal5.se och klicka er fram till tävlingen (en grön ruta längre ner på första sidan). Titta på våra bidrag och rösta gärna. Helst på mig då, förstås! 🙂 Det vore väl roligt med en norrlänning som vinnare. Flirt, flirt! 😉 Skämt åsido, jag känner mig jättenöjd med mina två hittills publicerade bidrag. Första temat var Green House. Då inredde jag en balkong i krispigt vitt och grönt. Nästa tema var Bjudning – det temat kan ni rösta på just nu. Jag har dukat i klassiskt vitt och blått. Med en touch av gult. Ni kan se fler bilder på www.flexinredning.blogspot.com och förstås på kanal5.se. Visst röstar ni? ♥

www.kanal5.se
www.indiska.se
www.flexinredning.blogspot.com

En kommentar

  1. anntherese

    Ser att du gillar heminredning. Då kanske min site är något för dig? På anntherese.se kan du välja bland unika och annorlunda motiv att dekorera ditt hem med. Fototavlorna passar utmärkt som present eller julklapp till den som gillar heminredning och design! Jag säljer även vackra vykort och inspirerande fotoböcker. Välkommen in på ett besök!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.