Med känsla av Paris

En liten titt i en fransk lägenhet. Eller våning, känns mer rätt när man pratar Paris. 🙂 Charmigt att man ser det fina, svarta balkongräcket från vardagsrummet. Det blir som en extra inredningsdetalj i rummet. Grannarnas vackra balkonger skymtar i bakgrunden. En härligt rejäl bordsskiva med bänkar och fina Eamesstolen i svart. **********************************************
Fler svarta detaljer är lyktan på bordet och Arne Jacobsens AJ-lampa från Louis Poulsen. Svartvita foton i svarta ramar är klockrent till. Fin minibalkong med liten cafégrupp, också den i svart, och buxbom i … ja, just det – svarta krukor. Y

Bilder från Marie Clarie Maison.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.