Nytt från IKEA

KOMISK. Tre kuddar i en. Skön att sitta på, vila på, eller att använda som ett stöd i sängen. KOMISK är ett trippelt kuddöverdrag med många olika användningsområden. Trippelkudden är formgiven av Jon Eliasson och finns i tre färger; röd, grön och svart. Köp till kuddar i storleken 65 X 65 cm. En enkel, men smart idé. Jag kan tänka mig att en trippelkudde kommer att flytta in i min sons rum framöver. ***********************************************
Jag läste hos Helena att den amerikanska versionen av IKEA-katalogen nu finns ute på nätet. Vill ni ta en titt, så finns den här. Det går inte alls upp mot att få hem den riktiga katalogen, men en liten sneakpeak tackar jag inte nej till. Y ******************** *******************
Pressbilder från IKEA.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.