Plantering

Igår var jag och maken på Granngården för att köpa hundmat. Då hittade vi två buxbomar till halva priset. De var inte jätteglada, men efter plantering i större kruka och ny jord, så borde de ta sig. Vi har tidigare köpt två stora, svarta krukor på IKEA, som bara stod och väntade på växter. Så idag har jag planterat och fixat. Det är ju så roligt! Jag valde mellan vit marmor och svart-vit sjösten som dekoration. Jag vill inte ha en alltför stilren plantering, så det fick bli den svart-vita stenen som följde med hem. Jag är superdupernöjd! Nu ska buxbomen bara växa på sig lite, så att den kan få en rundare form igen. Y

Foto: Annika Persson. (Klickbar bild)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.