Buttons by – utställning

Buttons by heter höstens första utställning på Scandic Malmen i Stockholm. Mitab visar sin pall Button Spare Part i form av personliga tolkningar av Isabelle Halling McAllister, modedesignern Bea Szenfeld, Trendgruppens Stefan Nilsson, Kulturhusets VD Eric Sjöström och Button-pallens skapare Form Us With Love.

Isabelle Halling McAllister känner ni igen från ex Äntligen Hemma och Sommartorpet. Hennes bidrag heter ”Mormor was here” och är det virkade bidraget. Det gissade ni, eller hur? Bea Szenfelds bidrag heter ”Harlequin”. Hon har förstås inspirerats av Harlequindräktens färger och mönster. Utställningen pågår från 27 augusti till 21 september. Y

Bild från Mitab.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.