Omslaget – Vouge Living

Idag inför jag en ny kategori, som jag kallar ”Omslaget”. Inspirerad av Sveriges större modebloggare som ofta visar modemagasinens omslag på sina bloggar. Jag visar förstås omslag från inredningstidningar istället. Jag gillar själv att sätta ihop färg, text och bild. Layout är kul, helt enkelt! Dessutom säger omslagen en hel del om rådande trender. Jag kommer att välja något omslag då och då – när jag hittar något jag tycker är värt att visa på bloggen.

Först ut är Vogue Living (Australia). Retro, retro! Färgsättningen, soffan och fåtöljerna. Mörkt brunt. Stormönstrade textilier. Heltäckningsmatta (alt. jättestor matta). Och för att understryka det hela en rubrik i orange. Det här är ett trevligt sätt att möblera på när man vill umgås. Olika möbler runt bordet ger mer liv än två soffor mittemot varandra. Det blir inte lika slutet och man rymmer många. Jag inreder gärna retro åt andra. Tycker att det kan vara fint, men hemma hos oss är det inte den stilen som gäller. Y

Bild från Vouge Living.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.