Fotokonst

Nu lanseras Fotokonstgalleriet.se, ett webgalleri med konstfoton av svenska fotografer. Bilderna kan beställas i flera storlekar, ofta upp till hela 150 x 220 cm. Välj mellan fotopapper glossy eller satin, akvarellpapper eller canvas. Bilderna har små upplagor, vanligtvis 50 ex, och de leveras med äkthetsintyg. **************************************************************
Ett stort foto kan verkligen tillföra det där lilla extra till inredningen. Titta bara på bilden ovanför sängen. Fotot ger rörelse och ett härlig djup. Färgen tillför värme. Fint! Y *****************************************
Bilder från Fotokonstgalleriet.se. Bild 1: fotograf Patric Leonardsson. Bild 2 & 4: fotograf Anders Blomqvist. Bild 3: fotograf Anja Callius.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.