Hemma hos Trine Andersen

Trine Andersen är chefsdesigner hos Ferm Living. Hon äger dessutom företaget. Huset som Trine Andersen och hennes familj bor i är byggt på 60-talet. Ett härligt inrett hem. Här finns mycket att inspireras av. Matplatsen är jättefin med sitt svarta bord, metallstolar och Verner Panton-lampor. Stolsdynorna tar upp färgen från tapeten i hallen.

Vi inredare tänker ofta så; vad syns från ett rum till ett annat? Vi binder gärna ihop rummen. Jag vet att det är lätt att glömma när man inreder – man tänker rum för rum, men det gör stor skillnad om man tänker på vad som syns genom dörren till rummet/rummen bredvid. Det är de två första bilderna utmärkta exempel på. Hallens lilla skrivbord och stol är svarta precis som matbordet. Snyggt!

Tänk alla dörrar från 60-talet som målats vita. En brun dörr kan bli så snyggt. I matrummet fungerar den bruna dörren alldeles utmärkt och tillför värme åt inredningen.

En härligt grön fondvägg i köket. Läckra färger i vardagsrummet. En skön 60-tals känsla. Ett fint barnrum med bra förvaring och en härlig blandning av olika färger. Sovrummet med väggstickers som dekoration och små söta lampor. Stickers på fönstret ger liv åt det i övrigt sparsmakade badrummet. Ni känner säkert igen produkterna från Ferm Living som finns lite här och var. Ett trivsamt och fint inrett hem. Y

Bilder från Boligmagasinet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.