Omslaget – Elle Decoration UK

Ett fint omslag från Elle Decoration UK. Här ser vi några av de trender som råder just nu; retro, svartmålade möbler och trärent. Urläckert med stengolv och ett trätak, som inte är vitmålat. Ett vitt tak fungerar ju nästan alltid, men det är inspirerande att få se andra lösningar.

Något som man bör vara medveten om, är att ett sådant här tak suger ljus. Kräver bra belysning, med andra ord. Nu har just det här rummet fönster från golv till tak, så det är nog inget problem dagtid. Fint med svarta vedkorgar, den öppna spisen och den enkla dekorationen i form av vaser, som jag gillar så mycket. Att mattan ser precis ut som vår nya matta i vardagsrummet är förstås ingen nackdel. 🙂

”New simplicity; beautiful homes with looks that lasts” tilltalar mig mycket. Så försöker jag inreda. Långsiktigt tänkande är bra både för miljön och plånboken. Detaljer kan man alltid byta ut. ”Winter warmths; best new rugs and touchy feely accessiores” låter också intressant. Ja, den här tidningen finns snart i ett hem nära mig. 🙂 Y

Bild från Press stop.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.