Svart som kontrast

Svarta möbler och detaljer blir en fin kontrast till vitt och grått. De här bilderna kommer från danska Bloomingville. Vitrinskåpet är jättefint, tycker jag. Personligen börjar jag bli lite less på alla väggord, men visst kan det vara fint på rätt ställe. Och inte på för många ställen. Såg ni Simon & Tomas i måndags? De gick loss med väggord på inte mindre än fyra ställen i samma rum. Visserligen ett stort rum med matplats och vardagsrumsdel, men ändå. Det är en konst att stoppa i tid. *********************************************************************
De klassiska hyllorna blir lite tuffare i svart. Jag har alltid varit svag för ljuslyktor. Här en helt gäng fina lyktor. Jag skulle inte dekorera med så många samtidigt, men så är det en produktbild också. Bilderna visar delar av Bloomingvilles Vintagekollektion. Y *******************************************
Pressbilder från Bloomingville.

2 kommentarer

 1. Ulrika

  Hej Annika!

  Jag har ett litet problem, och du som har bättre inblick i inredningsvärlden kanske kan hjälpa mig. Det är så att det ska finnas ett relativt nyetablerat företag som säljer lappkuddar både färdiga men också små kit med lappar och tillbehör för att sy en själv. Problemet är att jag inte hittar igen dom på nätet jag har totalt glömt vad de heter. Har du nån idé? För övrigt så har du en bra blogg gillar verkligen det svarta skåpet, skönt med lite avbräck från allt vitt som varit.

  Tack!

 2. Annika Persson

  Hej Ulrika!

  Jag tänkte direkt på Oddbirds. De har gör-det-själv kit för kuddar. Deras hemsida; oddbirds.nu
  Där hittar du återförsäljare.

  Roligt att du gillar min blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.