Snygg styling!

Läckert stylade bilder från Elle Interiör. Det här gillar jag! Inspirerande bilder – less is more. Bilderna lämnar utrymme för egna ideér. Man skulle t o m kunna sätta ihop de båda bilderna. Jag menar; inspireras av den undre bilden till köket och den övre till matplatsen i det samma. Svart, trä + blåa och gula accenter hittar man i bägge bilderna. Kan ni se det framför er?
 
Jag gillar att man ser ställningarna som håller upp väggen. Och pendeln, Verner Pantons Big Flower pot i läckert gult, är fastsnurrad i en annan ställning (som man ju lätt kunnat skära bort från bilden, men valde att låta den synas). En tapet med liggande breda ränder kräver sin takhöjd. Har man lågt i tak – vänd på tapeten och låt ränderna visuellt höja taket. Vill ni se fler bilder samt veta vilka produkter som visas, så titta här. Y

Bilder från Elle Interiör. Styling: Tina Hellberg, foto: Per Ranung.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.